Милий котик з самозастигаючої пластики. Майстер-клас

Кожного разу, коли я працюю з глиною, я завжди задаюся питанням, яку тварину мені зліпити. Подумавши про випадкових тварин, я вирішила зробити кота своїми руками з самозастигаючої пластики La Doll Premier – це одна з найкращих марок глини, яку я коли-небудь використовувала.

Створити такого котика можна навіть не маючи особливих навичок в ліпленні. Замість котика ви можете створити будь-яку іншу тваринку, якщо забажаєте, головне дотримуватись основних етапів в роботі.

Як використовувати такого котика? Це може бути подарунок фанату котиків, або ж ваш новий брелок на ключі чи навіть ялинкова прикраса., все ж таки майбутній 2023 рік рік Котика та Кролика;)

Необхідні матеріали:

Самозастигаюча пластика La doll Premіх

Алюмінієва фольга

Силіконові пензлі

Шліфувальний папір чи губка

Вода

Акрилові фарби

Пензлики

Лак

Рожеві рум’яна або суха пастель рожевого кольору

Для початку зробимо основу за допомогою алюмінієвої фольги. Це стане основою для нашого майбутнього котика та трішки збереже нам дорогоцінну пластику:). Надайте форму фользі, як показано на фото.

Тонко і рівномірно розкатайте глину і огорніть нею алюмінієву фольгу. Використовуючи силіконовий пензлик, підрівняйте пластику так, щоб отримати гладку поверхню.

Прикладіть трішки більше пластики La Doll до мордочки котика, щоб зробити щічки. Підрівняйте пластику силіконовим пензлем

Після того, як щічки будуть готові, прикріпіть маленькі трикутники на голові – це будуть вушка, та пригладьте їх краї за допомогою силіконового пензлика.

Важливо! Ввикористовуйте трішки води для того, щоб полегшити пригладжування окремих частин котика, але не зловживайте її кількістю.

Прикріпіть трохи глини на нижню частину тулуба, створюючи основу для ніжок. Після цього, прикріпіть маленькі ніжки до тіла котика.

Перейдемо до лапок і хвоста.

Після того, як всі частинки котика готові, залишти виріб на добу, щоб глина добре просохла і відшліфуйте поверхню дрібним наждачним папером, щоб виправити деякі нерівності. Після цього, пофарбуйте всього котика білою акриловою фарбою.

Після фарбування білим акрилом можна покрити котика лаком, щоб зберегти колір. А після цього, можна пофарбувати деякі його частини в інший колір, наприклад так, як показано на фото. Я використовувала помаранчеву акрилову фарбу.

Очі, носик та ротик намалюємо чорною акриловою фарбою. На щічки нанесемо трохи рожевих рум’ян (або сухої пастелі), щоб зробити кошеня більш милим:). В якості завершаючого етапу, покрийте котика лаком).

І ось ваш котик готовий!

Якщо ж вкрутити кріплення (штифт) та прив”язати стрічку, то цей котик можна перетворити на симпатичну ялинкову прикрасу)

Першоджерело майстер-класу: www.bincbonc.com

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...