Настінний годинник в дитячу з полімерної глини. Майстер-клас

Цей годинник точно сподобається вашій малечі, причому, як сам годинник, так і процес його виготовлення! Він стане ідеальною прикрасою для кімнати малюка, а ще допоможе швидше навчитися дітлахам самостійно користуватися годинником.

Необхідні матеріали:

Полімерну глину розм’якшуємо в руках та скочуємо з неї кулю, доречі, для цього етапу можете задіяти малечу, вони прекрасно з цим справляються;).

За допомогою качалки розкачайте полімерну глину як корж для пирога, щоб вийшло велике коло. В цьому прикладі вийшло коло діаметром 35 см. В товщину пласт глини приблизно 1 см вийшов, цього достатньо, щоб годинник був досить міцним.

За бажанням, після того, як ви розкачаєте коло та до запікання пластики, ви можете зробити сліди від шин вашими машинками, що в прикладі і зробили)

Глину запікайте згідно з інструкцією на упаковці.

Після того, як глиняне коло охолоне, зафарбуйте сліди сірою фарбою або будь-яким іншим кольором, який вам подобається та підходить до інтер’єру дитячої кімнати.

Коли фарба висохне, просвердліть отвір у центрі глиняного годинника і прикріпіть механізм та стрілки для годинника.

Візміть двосторонній скотч або клеєві двосторонні квадратики та приклейте їх до машинок. Клейте таку кількість, яка буде тримати обрані вами машинки. Прикріпіть на готову основу для годинника 12 машинок, які будуть вказувати на певну годину часу.

Ось і готовий ваш годинник з машинками!

За бажанням, ви періодично можете змінювати машинки на інші моделі:)

Першоджерело майстер-класу: DIY CAR CLOCK MADE OUT OF CLAY

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...