Полімерна глина Cernit – її особливості та види

Церніт – це той вид глини, який має більше всього неоднозначних відгуків: хтось працює тільки з цією пластикою і не готовий міняти її ні на яку іншу, а хтось спробувавши раз не «потоваришував» з нею бо тверда та крихка.
Та ми впевнені, що ця глина має свої плюси заради яких їй варто дати ще один шанс😉

Полімерна глина Cernit

Головною відмінністю полімерної глини Церніт від інших є те, що після запікання вона стає більш схожа на фарфор ніж на пластик. Цю властивість вона отримала завдяки тому, що у своєму складі не має складових крейди.

Церніт досить тверда глина та потребує довгого розминання, але як тільки ви доведете її до необхідної консистенції, вона стане піддатливою та приємною в роботі, іноді навіть трохи текучою (це більш відноситься до напівпрозорих кольорів та глини з глітером). Якщо глина почала «текти» в руках, її потрібно трішечки залишити у спокої.

На даний момент є такі види полімерної глини Cernit:

▪️Number one

Cernit Number One

Number one – базові класичні кольори полімерної глини, ідеально підходить для ліплення дрібних деталей (квіти, ляльки, біжутерія).

▪️Opaline

Cernit Opaline

Cernit Opaline – один з видів полімерної глини Церніт, що після запікання стає схожою на напівпрозорий фарфор. Після запікання цей вид пластики може трішки темніти;

▪️Glamour

Cernit Glamour

Cernit Glamour – полімерна глина з глітером та перламутром;

▪️Cernit Shiny

Cernit Shiny

Cernit Shiny – на відміну від Glamour, ця глина у своєму складі містить подрібнену до стану порошку мінеральну слюду, саме завдяки цьому вона і має більш «блискучий» ефект.

Cernit Metallic

Cernit Metallic

Cernit Metallic – глина з ефектом «металу», що досить вдало імітує блиск золота, срібла чи бронзи;

Cernit Nature

Cernit Nature – глина, що імітує натуральне каміння. В своєму складі має спеціальні вкраплення, що імітують граніт, базальт, агат та ін.;

Neon light

Cernit Neon Light

Neon Light – яскраві неонові відтінки;

▪️Translucent

Cernit Translucent

Cernit Translucent – напівпрозорий вид глини, ідеально підходить для виготовлення ягід, цитрусових, дорогоцінного каміння (рубін, бурштин) та мозаїки чи вітражу/

▪️Cernit Doll

Cernit Doll – окрема лінійка глини для ліплення ляльок, що складається з 8 відтінків глини.

Обрати необхідний колір та вид вид глини можна тут: ПОЛІМЕРНА ГЛИНА CERNIT

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...