Свічка із соєвого воску своїми руками. Майстер-клас

Що у нас асоціюється з домашнім затишком та теплом? Чай чи кава з улюбленої чашки, тепла ковдра, недочитана книга та запалені свічки…

Свічки вже декілька років один з найпопулярніших аксесуарів для декору оселі, а найбільш екологічними та безпечними вважаються соєві свічки. І це не дивно, адже соєвий віск це 100% натуральний продукт, що виготовляється з олії соєвих бобів. Він не виділяє шкідливих речовин під час горіння свічки, плями розтопленого воску легко видаляються з будь-якої поверхні, ідеальнй ароматизатор для свічки з соєвого воску – ефірні олії, то ж горіння соєвої свічки – це ще й сеанс ароматерапії.

Пропонуємо створити вам таку свічку самостійно. Для цього нам знадобиться:

На водяній бані плавимо соєвий віск.

Важливо! Віск не можна доводити до кипіння тому процес плавлення обов’язково конролюємо 😉

Додаємо до повністю розтопленого воску 10-15 крапель ефірної оліі лаванди.

В якості форми для свічки, в яку будемо заливати віск, ми обрали мініатюрне бетонне кашпо котре раніше зробили самостійно з бетонної суміші та силіконової форми “Горщик кристал”.

Наливаємо трішки воску на дно нашої форми, коли віск почте застигати – ставимо гніт по центру горщика та доливаємо залишок воску. Щоб гніт краще тримався у свічці його спочатку краще просочити воском (так він буде тримати форму) та зафіксувати на дні свічки металевим тримачем для гноту. Також для того, щоб у вже залитій свічці гніт не завалювався в сторону його можна зафіксувати за допомогою металевого тримача для заливки свічок або підручними матеріалами: двома зубочистками чи ковпачком кулькової ручки:)

Декоруємо свічку сухими квітами лаванди та залишаємо до повного застигання соєвого воску.

Для зручності ми взяли на 5 см більше гноту ніж потрібно для свічки, тому його залишок відрізаємо після застигання воску.

Насолоджуємося результатом свєї роботи і новим ароматним та стильним декором для дому:)

P.S. Знаєте, що саме приємне у створенні свічок з соєвого воску? Це те, що зробити таку свічку може навіть людина, що далека від хендмейду, для цього не потрібно якихось супер-навичок, тільки необхідні матеріали та трішки вашого часу;)

*Майстер-клас створено спеціально для HMStudio, публікація без посилання на першоджерело заборонена!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...