Кулон з епоксидною смолою та стабілізованим мохом

Епоксидна смола – просто фантастичний матеріал, який не залишить байдужим нікого. Саме завдяки смолі ми можемо таку рослину як стабілізований мох перетворити на частину прикраси. То ж сьогодні пропонуємо разом з нами створити незвичний кулон зі смоли та моху.

Нам знадобляться такі матеріали

*однокомпонентна епоксидна уф смола

*стабілізований мох зеленого кольору

*силіконова форма для епоксидної смоли “Крапля”

*пінцет

*дерев’яна паличка для замішування смоли

Наносимо невеличкий шар епоксидної уф смоли ( не більше 2 мм) на силіконову форму, рівномірно розподіляємо її за допомогою дерев’яної палички та запікаємо в уф-лампі. Це ми робимо для того, щоб мох з обох боків був рівномірно покритий смолою.

Тепер додаємо невеличкий шматочок стабілізованого моху зеленого кольору, знову наносимо тонкий шар уф смоли і запікаємо в ультрафіолетовій лампі протягом 5 хвилин.

Для того, щоб повністю покрити мох смолою нам знадобилось нанести ще 2 шари смоли, кожен з них ми запікали в лампі по 5 хвилин.

Результатом наших експериментів став ось такий цікавий кулон.

Навіть протягом року після цього експерименту ні стабілізований мох ні епоксидна уф смола не змінили свого кольору, а все тому, що натуральний сік у мохові заміщено спеціальним гліцериновим розчином.

Що ще можна додавати в епоксидну смолу та які нюанси потрібно знати при роботі з нею читайте у статті “Епоксидна смола – за чи проти? Звичайно За!

*Майстер-клас створено спеціально для HMStudio, публікація без посилання на першоджерело заборонена!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...