Декоративне серце з самозастигаючої пластики з сухоцвітами. Майстер-клас

Ця мила дитяча поробка у вигляді серця – ідеальний подарунок ручної роботи на День Святого Валентина або День матері. Ці глиняні сердечка досить просто створити, але вони дуже мило виглядають в готовому вигляді! А ще, це ідельний варіант для спільного проведення часу з малечею.

Необхідні матеріали:

Крок перший:
Розкачайте глину за допомогою качалки, якщо качалки під рукою не буде, просто рівномірно розподіліть глину вологими руками.

Крок 2:
Виріжте сердечко катером , також ви можете використовувати форму для печива. Зайву глину обережно відеокремте та покладіть в герметичний пакетик або ж щільно обмотайте харчовою плівкою.

Крок 3:
Обережно приберіть катер і нанесіть на серце тонкий шар клей-лаку.

Після цього обережно втисніть сухоцвіти в глиняне серце і покрийте додатковим шаром клей-лаку поверх квітів. Сухоцвіти не потрібно розміщувати по краям серця так як на наступному етапі ми будемо трішки загинати краї сердечка.

Загніть краї серця вгору, приблизно по пів сантирметра.

Важливо! Якщо ваша пластика занадто м’яка, то потрібно буде залишити наше серденько десь на годинку, щоб глина трішки підсохла та простіше було загинати краї серця вгору.

Залиште серденько до повного застигання глини (приблизно на добу, але орієнтуйтесь на рекомендацію від виробника).

Це серденько досить просте у виконанні але виглядає дуже мило. В ньому можна зберігати прикраси та інші корисні дрібнички.

Першоджерело майстер-класу: Heart Craft for Kids

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...