Різдвяна свічка-десерт з соєвого воску. Майстер-клас

Ще ніколи свічки не були таким актуальним аксесуаром вдома, як зараз. Тому поєднуємо корисне з цікавим та вчимося створювати власноруч не просто свічку, а красивий та святковий декор, який також може стати класним подарунком вашим близьким, рідним чи колегам;)

Необхідні матеріали:

соєвий віск для крему та декору

пальмовий для основи

скляний підсвічник

гніт провощений з тримачем

силіконові форми для створення декору. У нас це силіконова форма “Набір новорічний #4” та “Новорічні ялинки”

ароматизатор для свічок “Кориця”

кондитерський мішок

барвники червоного та зеленого кольорів

Топипо віск, ароматизуємо. Частину воску для “крему” залишаємо охолонути. Іншу частину фарбуємо в червоний та зелений кольори, виливаємо в підсвічник та ставимо гніт, залишки виливаємо по дрібним формам.
Чекаємо до повного застигання воску.

Коли віск в ємкості застиг, викладаємо наші маленькі заготовки по колу.

Для декору потрібно підібрати такий момент, коли соєвий віск охолоне до консистенції крему. Перекладаємо його в кондитерський мішок і починаємо видавлювати по спіралі так, як наче ви робите декор на тортику:)

В процесі нанесення нашого”крему” рівномірно додаємо декор.

Про декор верхівки свічки також не забуваємо:)

Додатково свічку можна посипати гліттером чи блискітками. Ось і все, свічка готова, головне тепер не переплутати з десертом;-)

Більше ідей сівчок ручної роботи ви знадете у розділі “Виготовлення свічок”.

Автор майстер-класу: Аліна

*Майстер-клас створено спеціально для HMStudio, публікація без посилання на першоджерело заборонена!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...