Що подарувати на день Святого Миколая та Новий рік. Ідеї подарунків малечі та дорослим

Грудень ну дуже насичений на свята та підготовку подарунків місяць. І вже за три дні малеча буде шукати сюрпризи від Святого Миколая під своїми подушками. То ж для тих, хто ще не встиг (чи просто забув, і таке буває…) визначититися з подарунками, ловіть цю невеличку підбірку варіантів презентів. Доречі, підійде вона не тільки для малечі, але й для дорослих.

Настільні ігри

Настільні ігри допомагають не тільки весело провести час, вони ще й дуже корисні, причому, у будь-якому віці. Вони формують пам’ять і покращують пізнавальні навички у дітей, покращують логічне, критичне та просторове мислення, для підлітків це ще й прекрасна альтернатива гаджетам, а проводити сімейні вечори за грою у ігри може бути набагато цікавішим заняттям, ніж дивитися черговий серіал.

Твістер, Хто Я, Ерудит – ці, та багато інших ігор чекають вас у розділі “Набори для творчості/Ігри”

Настільні ігри

Набори для творчості

Якщо настільні ігри зацаквлять діток від 5-6 років, то для малечі від двох до п’яти років цікавими будуть набори для творчості:

Кінетичний пісок – очищений кварцевий пісок, що завдяки полімеру (безпечному для діток!) набуває незвичних плинних властивостей. Ним люблять бавитися дітки, в ньому не заводяться бактеріі (ім там просто нічим поживитися), його легко прибирати, навіть якщо малюк рознесе його по квартирі.

Кінетичний пісок

Тісто для ліплення

Тістом для ліплення вже нікого не здивуєш, та воно не втрачає свою популярність у якості корисного улюбленого малюками подарунка. Тісто за своєю суттю дуже схоже на пластилін, але має безліч переваг. Воно виготовляється зі звичайного пшеничного борошна та води з додаванням харчових барвників та ароматизаторів, тож якщо дитина з’їсть шматочок тіста, то нічого поганого не станеться (але краще слідкувати, щоб цього не відбувалось). Тісто ніжне за своєю текстурою і не прилипає до рук, з ним приємно працювати (навіть дорослим:-)) Підібрати набір тіста для ліплення ви зможете у розділі “Набори для творчості/Ігри”

Тісто для ліплення

Фломастери для малювання Marco – тут ми попіклувалися про матусь і додали в наш асортимент маркери на водній основі, що змиваються з поверхонь просто вологою ганчіркою, то ж малювати ними можна на папері, ляльці ці машинці, обідньому столі (навіть білому, перевірено;)) та й на самій дитині.

Фломастери Marco доступны у наборах на 48 фломастери та 24 фломастери.

Фломастери Marco 48 кольорів

Блокноти та планери

Не знаєте що подарувати? Подаруйте красивий блокнот чи планер.

Малечі сподобаються блокноти з симпатичнми малюнками на обкладинці:

Записна книга Axent Cuties 12.5Х12.5 СМ

Блокнот-планшет “REMEMBER WHO YOU ARE” формат A5

А дорослим стануть у нагоді дуже популярні нині планери та блокноти з лаконічним геометричним малюнком на обкладинці чи абстракцією:

Планер I have a plan чорний

Планер недатований україномовний “No bad days”

Блокнот I have colors of nature формат А5

Блокнот Marble 20*20 cм зі сторінками у крапинку

Набори полімерноі глини

Якщо ваша дитина активно ліпить з тіста чи пластиліну, то рекомендуємо подарувати їй набори полімерної глини. Чим же ця глина відрізняється від тіста чи пластиліну запитаєте ви… а відмінностей масса!

З глини можна ліпити не тільки фігурки, а ще й прикраси (кулони, намисто, сережки, каблучки, брошки), декорувати глиною чашки, ложки, склянки і навіть чохли для телефонів, для того, щоб фігурка набула міцності її потрібно запекти (можна у звичайній духовці, але обов’язковго у рукаві для запікання) або зварити. Не віриться? Тоді скоріше зазирніть в розділ нашого блогу Уроки/Полімерна глина, там ви знайдете безліч прикладів з покроковою інструкцією.

А в  нашому магазині ви знайдете набори з 2, 4, 6, 12 та 24 кольорів глини Пластішка та Fimo, який обрати – залежить від потребностей дитини та бюджету, але впевнені, що не залежно від того, який набір ви оберете, знайшовши такий подарунок зранку під подушкою чи під ялинкою малюк однозначно зрадіє.

Набори полімерної глини

Маркери для скетчінгу Santi

Фанати скетчінгу однозначно оцінять маркери від Santi. Їх можна купувати як поштучно так і наборами. В наборах з 6 кольорів маркери підібрано по певним тематикам: набір для малювання портретів, квітів, морських пейзажів, міст та навіть аніме. Водорозчинні, світлостійкі чорнила призначені для живопису і малювання в змішаних техніках. Поєднують в собі властивості маркерів і акварельних фарб. Для досягнення акварельного ефекту можна розмити деталі малюнка за допомогою змоченого водою пензля на папері або розбавити водою чорнило на палітрі. Оснащені двома видами наконечників: м’який пензель для точної деталізації малюнка і долото – для заповнення великих фрагментів. Для роботи можна використовувати акварельний папір або спеціальний папір для малювання маркерами.

Набори маркерів для скетчінгу Santi

Металеві значки

Значками можна прикрасити джинсовку, шапку, пальто, рюкзак, взуття та навіть шкарпетки. А ще варіантів значків величезна кількість, так що ви точно знайдете щось особливе на  подарунок;)

Значки на шпильці

 

Сертифікат на покупку товарів для творчості

Якщо ви так і не визначилися з подарунком, вас завжди готовий виручити подарунковий сертифікат🙂 Сертифікати дійсні напротязі одного року, так що можна не хвилюватися, що той, кому презентують цей сертифікат не встигне його використати.

Подарункові сертифікати

Маємо надію, що ця невеличка підбірка допоможе вам не розгубитися у безлічі варіантів подарунків та обрати саме той подарунок, якому зрадіють ваші близькі та рідні)

Ну а якщо ви всетаки не знайшли тут саме те, що вам потрібно із світу рукоділля, запрошуємо на наш сайт: hmstudio.com.ua

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...