Декор скляної банки. Органайзер для канцелярії своїми руками

Пропонуємо вам перетворити скляну непотрібну (на перший погляд) банку в зручний органайзер та симпатичний декоративний елемент вашого дому чи офісу;)

Необхідні матеріали:

Чисту та суху банку покрийте двома шарами білої акрилової фарби.

Коли фарба повінстю висохне, приклейте на банку декоративні елементи, які оберете: це може бути мереживо, дрібні підвіски чи фігурки, камінці або декоративна кам’яна крихта та ін. В прикладі майстер використовує дрібні кульки з пінопласту, вони не обтяжують композицію та створюють симпатичний і незвичний ефект. Клеїти декор можна за домопогою клею Дракон.

Покрийте поверхню банки пастою з ефектом бетону. Також цією ж пастою покрийте штучні троянди. Приклеювати троянди до банки можна тільки після повного висихання пасти.

Також додатково банку можна прикрасити сизаллю, стабілізованим мохом зеленого кольору а також фарбою з ефектом моху Moss Effect від Cadence, вона чудово підкреслить сірий колір бетону та доповнить стабілізований мох. Для створення більш реалістичного ефекту моху, бажано комбінувати світло-зелену фарбу та темно-зелену.

Окремі елементи банки після їх повного виссихання можна додатково підфарбувати білим акрилом нанесеним на сухий пензлик.

Ось і все, декоративна банка готова.

Джерело майстер-класу: BLOG KREATYWNY.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...