Ідеї декору великоднього столу

А чи замислювались ви над тим, як будете прикрашати ваш святковий Великодній стіл? Ми підібрали для вас трішки симпатичних варіантів декору до цього свята для натхнення.

Традицїйним атрибутом Великодня є яйця, а от використовувати та прикрашати їх можна по-різному, а як же саме покажемо вам далі…

1.Лаконічний декор

Не обовязково для декору використовувати крашанки чи писанки, звичайне біле або бежеве яйце у поєднанні з симпатичною тарілочкою, серветкою, гілочкою, пір’їнкою чи квіточкою може стати достойною прикрасою Вашого святкового столу.

Ідеально прикрасять святковий стіл перепелині яйця.

Прив’язана квіточка чи маленька гілочка з листочком – стильно, просто і не потребує багато часу.

2.Шкаралупа яєць у якості вазону.

Тут все просто: аккуратно розбиваєте яйце, прибираєте жовток з білком, промиваєте шкаралупу і використовуєте її у якості вазону для маленьких квіточок. Такими вазонами можна прикарсити тарілку кожного гостя або навіть підвісити їх.

А як вам варіант зробити із шкаралупок свічки?

Для зручності, віск у шкаралупу заливайте за допомогою лієчки.

3.Додамо трішки блиску? Прикрасимо яйця поталлю.

4. Ну і куди ж без крашанок. Як вам варіант замість полотна розписати шкаралупу яйця фарбами? Можна використовувати як акварельні так і акрилові фарби.

5. Силует квітів на крашанках.

Як це зробити? Просто покладіть на яйце маленький листочок або квіточку, натягніть на яйце капрон та туго зав’яжіть. Тепер можете фарбувати яйця у барвниках. Після того як фарба закріпиться ви зможете побачити такі малюночки на яйцях.

Ну що, який із варіантів декору ви спробуєте повторити в першу чергу?;)

З наступаючим святом Великодня!

Джерело фото: Pinterest

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...