Ідеї декору скляних пляшок на Хелловін

Традиційно ми кожного року святкуємо “Вечір усях святих” у ніч проти 1 листопада, і цей рік не виключення. Пропонуємо вам добірку лаконічних та зовсім не складних варіантів декору скляних пляшок, які додадуть вашій оселі святкогового настрою.

1.Пляшка, що світиться

Порожню пляшку від вина розмалюйте акриловими фарбами, на ній можна зобразити будь-що: страшне обличчя, павутиння з павучками, гарбузи або привидів. Всередину пляшки покладіть led-гірлянду – ось і все, декор готовий;)

2.Пляшка-мумія

Звичайним бинтом чи стрічкою білого кольору огорніть пляку залишивши невеличкий просвіт в який приклейте очі для ляльок або попередньо намалюйте їх на пляшці фарбами. Декорувати можна як повну так і порожню пляшку.

3. Монстри на канікулах

Цей варіант сподобається вашим дітлахам, перетворіть порожні пляшки на героїв їх улюбленого мультфільму “Монстри на канікулах” намалювавши на них зображення улюблених героїв. Для розпису можна використовувати акрилові фарби, окремі елементи (наприклад, такі як капелюшок на пляшці) можна створити з картону чи кольорового паперу та приклеїти його двостороннім скотчем.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...