Двостороння декоративна новорічна ялинка. Майстер-клас

Свято наближається…. Вже менше ніж за місяць ми будемо святкувати найбажаніші свята року – Різдво та Новий рік а без красивого декору у ці дні не обійтись;) Саме декор створює святковий настрій та напонює особливою атмосферою оселі, офіси та вулиці міста. Пропонуємо вам зробити декоративну ялинку зі штучних гілочок та шишок. А особливість цієї ялинки в тому, що вона двостороння. Тож розпочнемо 🙂

Необхідні матеріали:

Для того, щоб білий пінопласт не просвічував крізь ялинкові гілочки та шишки, обмотуємо конус джутовим шпагатом. На верхівці конусу закріплюємо хвостик шпагату за допомогою термоклейового пістолету, щільно та туго обмотуємо ним нашу пінопастову основу. Коли конус повністю обмотано, фіксуємо кінець шпагату клеєм.

Заклеюємо дно конусу мішковиною за допомогою клею ПВА.

Кріпимо ніжку ялинки. Для цього в конусі ножицями робимо отвір, наливаємо клей та вставляємо дерев’яну паличку (нагель). Ялинка буде досить важка, тому бажано обирати паличку поширше, ми зупинились на нагелі діаметром 1,5 см.

Наш проміжний результат. Ялинка вже виглядає досить привабливо, можна й так залишати 🙂

Але ми продовжимо декорувати, для цього нарізаємо штучні гілочки ялинки на більш короткі.

Та кріпимо їх до основи нашої ялинки за допомогою термоклейового пістолету. Обов’язково розміщуйте більш короткі гілочки зверху ялинки, а більш довгі – знизу. Гілочками заклеюємо тільки половину конусу.

Другу ж половину ялинки ми будемо декорувати натуральними шишками сосни та вільки а також бантиками з мішковини. Наносимо термо-клей на шишку, міцно притискаємо до основи, тримаємо декілька секунд і відпускаємо.

Як зробити бантики з мішковини? Розріжте мішковину на прямокутники 2*3 см, складіть пярмокутник по діагоналі, а потім ще раз складіть його вдвоє.

Бантики клейте за допомгою термо-клею між шишками.

Коли весь декор було прикріплено нам захотілось додати білих плям на ялинку. Тому сторону з шишками ми додатково прикрасили білими перламутровими тичинками.

Сторону з гілочками прикрашаємо шишками вільхи.

Коли весь декор прикріплено, клеїмо круглу основу-коло до ніжки (на ній буде стояти ялинка) та тонуємо ялинку білою гуашшю.

Ось і все, ялинка готова 🙂 Впевнені, що така ялинка стане стильним доповненням вашого святкового декору.

Автор майстер-класу: Світлана Білозорова.

*Майстер-клас створено спеціально для HMStudio, публікація без посилання на першоджерело заборонена!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...