Ідеї декору Великоднього столу. Підбірка фото для натхнення

Свято вже на порозі, тому час потурбуватися про декор Великоднього столу, адже зараз як ніколи, хочеться хоч трішки додати атмосферу свята, краси та затишку в свою оселю. В цій статті зібрали для вас декілька цікавих ідей декору столу до Великодня.

Яскраві акценти

Прикрасьте стіл яскравими серветками, свічками у формі крашанок, чи кольоровими статуетками: пташками, зайчиками, курочками. Доповніть це все квітами у вазі соковитого жовтого чи зеленого кольорів та яскравими крашанками на подушці зі стабілізованого моху – впевнені, що такий декор не залишиться без уваги і додасть вам весняного настрою.

Ніжність пастельних кольорів

Для тих, хто полюбляє спокійні та ніжні кольори в декорі, такий варіант сервірування столу однозначно сподобається: серветки бежевого, ніжного рожевого чи блакитного кольрів, білий посуд, розписані пастельними кольорами писанки – такий декор виглядає стильно та охайно.

Декор у стилі “рустік

Серветки сірих кольрів, плетені підставки під тарілки, декор з мішковини та джгутового шпагату, крашанки в сплетеному з гілочок гніздечку, натуральні пір’їни – все це додасть особливої “природньої” атмосфери вашому святковому столу. Додатковим акцентом стануть гілочки верби з “котиками” у вазоні.

Тематичні акценти

Якщо зовсім немає настрою / бажання / часу декорувати святковий стіл, додайте невеличкі тематичні акценти: крашанки в корзині з мохом чи сухою травою, яєчна шкаралупа в якості вазону, невеличка квіточка чи листочок прив’язані до крашанки – створення такого декору не займе багато часу а настрій підніме однозначно:)

Більше фото-ідей Великоднього декору ми зберегли на дошці “Великодній декор” в Pinterest, зазирайте;)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...