Як створити намисто з річковими перлами

Прикраси з річковим перлами – один з трендів цього літа. То ж сьогодні хочемо показати вам як створити намисто з перлами власноруч.

Прикраси з річковими перлами

Які матеріали нам потрібні:

*Ланцюжок з кульками срібного кольору

*Піни з кульками срібного кольору та піни з петельками

*Річкові перли: намистини барокових перлів розміром 15*5 мм та намистини річних перлів розміром 2*2,5 см.

*Інструменти для роботи з фурнітурою: круглогубці та кусачки

Необхідні матеріали

Для початку відміряйте виміряйте бажану для вас довжину ланцюжку та відріжте зайве. Якщо ж довжина ланцюжку вас влаштовує, то просто розріжте його посередині за допомогою кусачок.

Намистини барокових перлів нанизайте на пін, ми вирішили зупинитись на трьох намистинах, ви ж можете обрати іншу кількість.

Для того, щоб ми мали змогу з’єднати цю частину прикраси з іншими елементами ланцюжку, краї піну потрібно загнути у формі петельок за допомогою круглогубців.

До ланцюжку барокові перли ми прикріпимо за допомогою піна з дрібною намистиною річкових перлів.

Для цього з одного боку загинаємо пін у формі петельки, нанизуємо намистину, відкушуємо кусачками зайву довжину піну та закручуємо його інший кінець у формі петельки. Таких кріплень потрібно зробити 2.

Кріпимо намистину з піном до ланцюжку.

Тепер кріпимо нашу частину прикраси з бароковими перлами до ланцюжку.

Для фанатів мінімалізму можна залишити намисто у такому вигляді, а можна додатково прикрасити його дрібними річковими перлинами.

Для цього на пін з кулькою нанизуємо перлину, відкушуємо кусачками зайву довжину дроту та робимо петельку за допомогою круглогубців.

Ми зробили по 10 таких намистин щоб по 5 штук прикріпити з кожного боку від центрального елементу – трьох намистин барокових перлів.

Кріпимо намистини на ланцюжок.

Ось все, стильна і модна прикраса з перлами готова:) І що приємно, на її виготовлення нам не знадобилася купа часу, матеріалів та грошей на них)) Спробуєте повторити?

*Майстер-клас створено спеціально для HMStudio, публікація без посилання на першоджерело заборонена!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 4,50 из 5)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...