Великодній віночок

Ідея такого віночка була взята з простору Pinterest. Сайт пропонує безліч варіацій такого віночку. А саме:

Давайте спробуємо створити свій чарівний віночок.

Для цього нам потрібно:

Для початку намотуємо льняний канат на нашу основу (в мене це заготівка з фанери коло діаметром 22 см). Щоб канат краще тримався на основі, її потрібно промащувати клеєм.  Я використовувала клей дракон, адже він не так швидко застигає, що дає можливість максимально рівномірно обкрутити коло.

Далі нам потрібна фігурка кролика. Малюємо на папері ескіз, вирізаємо. Обводимо ескіз на фоамірані (можна брати фетр або картон), вирізаємо 2 однакових кролика.

Після цього прикрашаємо нашого кролика за допомогою ниток муліне. Прикладаємо 2 половинки кролика разом і краї зшиваємо швом, який вам до вподоби.

Наступним кроком стане намотування помпонів. Я для себе обрала зручний спосіб намотування на вилку. Ви можете обрати інший, в мережі Інтернет багато способів.

Основні елементи нашого віночка в нас вже є, тому можна продумати як викласти ці деталі для гарної композиції.

Починаємо приклеювати все на свої місця. Для цього я використовувала термопістолет, адже клей застиває швидко, що дозволяє прискорити процес. Спочатку приклеюємо кролика та скелетоване листя.

Далі приклеюємо помпони та пінопластові яйця. З кольорового паперу можна зробити маленькі прапорці та створити імпровізовану гірлянду. І все, наш віночок готовий.

Автор майстер-класу Анна Маслова.

*Майстер-клас створений спецаільно для HMStudio, публікація без посилання на першоджерело заборонена!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 4,00 из 5)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...