Варіанти подарунків до Дня Матусі, створених власноруч

Вітати всіх матусь з їх професійним святом – днем Мами вже традиція. Щорічно це свято в нашій країні стає все популярнішим, що дуже приємно. Святкуємо його ми кожної другої неділі травня. Вперше це свято встановлене офіційно Конгресом США 8 травня 1914 року. Слідом за США святом всіх Матусь другу неділю травня оголосили 85 країн, у тому числі і Україна. (Вікіпедія).

Словесні привітання завжди хочеться доповнити чимось приємним та душевним. Пропонуємо вам декілька варіантів подарунків, що точно не залишать ваших мам байдужими.

Букет квітів із креп-паперу

Варіант такого подарунку підійде для тих, хто любить штучні квіти. В інтернеті величезна купа майстер-класів по створенню букетів із креп-паперу. В серединки таких квітів можна сховати цукерки, букети із них помістити в картонну коробку, вазон, керамічну чашку чи корзинку – все на ваш розсуд. А от насолоджуватися таким подарунком матуся буде не один день, на відміну від живих квітів. 

Листівка, створена своїми руками

Особливим доповненням до основного подарунку може стати листівка створена вашими руками. Пропонуємо два варіанти таких листівок:

  • листівка у техніці скрапбукінг

Зараз дуже великий вибір паперу для скрапбукінгу з тематичними написами, висічки, штампи з фразами “Для мами”, “ З любов’ю” і т.д., котрі допоможуть вам, не маючи жодних навичок у каліграфії, створити гарні написи.

Все необхідне для створення таких листівок ви знайдете у розділі “Скрапбукінг

  • листівка у техніці квілінг

Не обов’язкого створювати складні елементи зі смужок паперу, щоб листівка виглядала стильно та красиво. Декілька квіток чи сердечок, зроблених вами від душі, буде достатьо.

Необхідні інструменти та матеріали для таких листівок тут: “Все для квілінгу“.

Розписана вами власноруч футболка чи світшот

Ви тільки но уявіть, як вашій Матусі буде приємно отримати від вас футболку з написом “Найкраща в світі Матуся” чи щось в такому стилі? Створити таку футболку ви зможете за допомогою фарб чи маркерів для розпису текстилю.

Картина із гудзиків

А як вам варіант незвичної картини вашої сім’ї? Створити образи кожного члена родини можна за допомогою кольорового паперу та гудзиків чи акрилових фарб.

Мило ручної роботи

Мило ручної роботи не тільки гарний, а ще й корисний подарунок. Лавандове, вівсяне, малинове, з активованим вугіллям – варіантів безліч! А головне, ви точно зможете створити корисний засіб догляду за шкірою, що потрібен саме вашійї матусі.

Основи, форми для мила, ароматизатори та барвники можна знайти тут: “Все для мыловарения

Катані свічки

Свічки із ароматної вощини також стануть приємним подарунком для вашої Мами. Прикрасити їх можна сухою гілочкою лаванди, паличкою кориці чи часточкою апельсину. Детально створення такої свічки описано ТУТ.

 

А необхідні матеріали для свічок ручної роботи у розділі “Свічеваріння

Декупаж

Подарувати старим, але таким дорогим серцю речам, нове життя допоможе декупаж. Тільки уявіть, як зрадіє матуся оновленим коробочкам для спецій, хлібниці чи глечику для води, котрі вона вже давно приховує у коморі, а позбутися від них ніяк не наважиться.

Все необхідне для декупажа ви знайдете тут: “Декупаж

І навіть якщо ви не встигаєте створити подарунок власноруч, букету квітів, улюблених цукерок чи просто телефонного дзвінка буде достатньо, головне, привітайте Матусь, їм так порібна наша увага.

Зі святом, наші любі!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...