Що подарувати вчителю на свято?

День вчителя – свято, що стосуєтся практично кожного. Бо ж всі з нас навчалися у школі, у когось зараз навчаються дітлахи ( тому це питання для них актуальне зараз як ніколи), хтось просто хоче зробити приємність своєму улюбленому вчителю чи вчительці.

Ми пропонуємо порадувати вчителів зовсім не складними але таким приємними подарунками, створеними власноруч.

  1. Катані свічки

Свічки щодня набувають неймовірної популярності, і якщо раніше їх дарували тому, що не придумали кращого подарунку, то зараз, даруючи якісні та красиві свічки ви даруєте приємні емоції та красивий декор для дому. Ми рекомендуємо подарувати катані свічки з вощини ще й тому, що ви зможете створити їх самостійно, як це зробити ми показували у майстер-класі: Катаные свечи из вощины. Такі свічки можна зробити з вощини як класичного кольру так із різнокольорових листів, прикрасити їх можна сухоцвітами, декоративним шпагатом чи стрічкою та запакувати у крафт пакет чи коробку.

2. Настінний годинник

Кажуть, що дарувати годинник це до розставання. Та якщо ви не вірите у забобони, то цей варіант подарунку саме для вас. Ми пропонуємо вам створити годинник задекорований стабілізованим мохом. Мох не потребує якогось особливого догляду, та виглядає стильно і свіжо у інтер’єрі.

Детально про те, як створити такий годинник ми розповіли у цьому майстер-класі: Настенные часы со стабилизированным мхом.

Якщо створювати подарунок власноруч ви не готові тоді пропонуємо звернути увагу на ці варіанти.

3.Планер – завжди актуальна річ для педагога. Кожного разу, заносячи свої записи до такого щоденника, вчитель буде згадувати про свій клас. Доповнити такий подарунок можна красивою ручкою чи набором маркерів.

Планер недатований, мова – англійська, “Marbel”, 230Х178 мм, 196 сторінок

Планер недатований, мова – українська, “TENDERNESS”, 197Х145ММ, 192 сторінок

Планінг Yes настільний “Calma”? 29*21 см, 52 сторінки

Обрати планер можна у цьому розділі: Скетчбуки/Блокноти/Планери

Красиво запакований планер дарувати в рази приємніше, як варіант, загорніть планер у крафт папір, обмотайте декоративним шпагатом чи стрічкою та додайте гілочку евкаліпту, розмарину чи лагурусу.

4. Листівка

Якщо з подарунком ви вже давно визначилися, то пропонуємо доповнити його такою листівкою з мініатюрним букетиком квітів. Тільки погляньте, як це мило та незвично виглядає.

Які квіти використовувати для таких листівок? Можна обрати штучні квіточки або сухоцвіти, декоративні ягоди. Листівки з таким декором будуть довго радувати вашого вчителя. А ще такі листівки можна дарувати і без подарунків, просто у якості приємного компліменту.

5. Топпер у торті чи букеті квітів давно не новинка, та не дивлячись на це, солодощі чи квіти з таким доповненням виглядають ошатніше та по-святковому.

Топпер “Вчителю”

Топпер “Найкращій вчительці”

Топпер “Вітаємо”

І пам’ятайте, що який би ви подарунок не обрали, головний подарунок для вчителя це увага від щирого серця:-)

З наступаючим святом усіх вчителів!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...