Ідеї аквагриму на Хеловін

Хеловін з кожним роком набуває все більшої популярності в нашій країні. Це свято – можливість приміряти на себе образ популярного герою, зробити круті фото та просто классно провести вечір зі своіми друзями чи колегами по роботі.

Хеловін це одне з тих свят, на яке без святково мейкапу не обійтись. Аквагрим на Хеловін – самий популярний варіант перевтілення! Але спочатку давайте трішки розберемося, що таке аквагрим та чому не варто для його виконання використовувати звичайну косметику.

Аквагрим – це зображення, котре наноситься на обличчя та тіло за допомогою спеціальних фарб, котрі не містять у своєму складі жодних токсичних та шкідливих компонентів. Аквагрим від звичайного гриму відрізняється тим, що має більш легку текстуру, не забиває пори та легко змивається водою з милом (Важливо! Не використовуйте вологі серветки для зняття аквагриму, ними ви зайвий раз натрете шкіру).

В асортименті нашого магазину представлений аквагрим Британської ТМ “Snazaroo“, котра виготовляє фарби для аквагриму вже більше 30 років, використовує для їх виготовлення сировину високої якості, фарби постійно проходять перевірку дерматологами та токсикологічними експертами, а ще (що дуже приємно і важливо для нас) продукція Snazaroo не тестується на тваринах:-)

В нашому магазині ви знайдете:

Нижче зібрали для вас декілька варіантів мейкапу для святкування Хеловіну для дорослих та діточок, котрі допоможуть створити повноцінний образ.

Лаконічний варіант перевтілення – побільше червого кольору в мейку очей та, як варіант, кровавий слід біля губ, щоб образ став більш жахливим – доповныть його “Зубами вампіра з кров’ю

Якщо ви не фанат червогого кольору, лакнічна павутинка біля очей доповнить ваш Хеловінський образ;-)

 

Про чорних котиків, кажанів, павучків теж не будемо забувати.

Ну а якщо ви бажаєте повноцінно перевтілитися на Хеловін – варіанти аквагриму, зібрані нижче, стануть вам у нагоді.

Ну і трішки ідей для перевтілення наших чоловіків.

Ну і як же без перевтілення малечі.

Ідеї для первтілення хлопчиків.

 

 

Та дівчаток.

Ну що, надихнулися на перевтілення до свята? Більше ідей аквагриму до Хеловіну ви знайдете на нашій сторінці в Pinterest, дошка”Аквагрим”

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...