Мило з основи у формі серця “Love is”. Майстер-клас

Вже саме час готувати подарунки до Дня Святого Валентина. Тож пропонуємо вам створити таке симпатичне мило з логотипом відомої у 90-роки жувальної гумки “Love is”.

Необхідні матеріали:

Наша форма складається з основної частини у формі серця та з напису, спочатку будемо стоврювати напис. Для цього нарізаємо трішки прозорої основи та розтоплюємо її у мікрохвильовці.

Щоб напис був більш виразним – ми додали до прозорої основи невеличкий шматочок основи білого кольору.

Ні в якому разі не доводьте основу до кипіння, так вона може втратити свої “мильні” властивості.

Перед початком роботи обов’язково скропіть формочку спиртом з пульвелізатору, так основа буде рівномірно розподілятись по формочці.

Після того, як основу розтоплено, додаємо барвник жовтого кольору та ретельно перемішуємо. Так як основи у нас зовсім небагато і вона швидко застигає потрібно оперативно заливати фразу “Love is”. Для цього в піпетку Пастера набираємо трішки основи та починаємо заливати літери, якщо в процесі заливки зявляються бульбашки, скроплюємо їх спиртом і вони швиденько зникають;)

В процесі заливки ми трішки вийшли за контур фрази “Love is” тому зайву основу, після того як вона повністю застигне, прибираємо за допомогою деревяної палички.

Переходимо до створення серця. Нарізаємо прозору основу, додаємо трішки білої для більш насиченого кольору та розтоплюємо її у мікрохвильовій печі.

Прибираємо бульбашки на поверхні основи за допомогою спирту.

Додаємо барвник червоного кольору та ароматизатор, ретельно перемішуємо все.

Для того, щоб основа червоного кольру не розтопила вже залиту у формі фразу “Love is” трішки даємо їй охолонути. Орієнтир того, що основу вже можна заливати у форму – поява тоненької плівки на її поверхні.

Для того, щоб різні шари мила добре скріпились між собою, скроплюємо вже залиту у форму основу для мила спиртом.

Для того, щоб вам було зручно працювати та мило залилось рівномірно потрібно поставити формочку на підставку. В якості підставки можна викоитати склянку, піалу або інші підручні засоби.

Починаємо обережно заливати основу червоного кольору у форму.

Бульбашки на поверхні залитої основи прибираємо за допомогою спирту.

Залишаємо мило до повного застигання основи, для пришвидшення цього процесу можна поставити залиту форму в холодильник.

Після того, як мило повністю застигло, паличкою прибираємо нерівності, які з’явились в процесі заливки основи та дістаємо мило з форми.

Пластикові форми не такі піддатливі як силіконові, тому для того, щоб мило не зламалось, вам потрібно спочатку відділити форму від мила по його краях (так між вже готовим милом і формою потрапить повітря) а вже потім натиснути на середину форми і мило легко “вийде” з неї.

Ось і все, ароматний та корисний подарунок до Дня Закоханих готовий;)

Більше ідей подарунків ручної роботи на 14 лютого ви знайдете у цій публікації: “Подарунки до Дня святого Валентина своїми руками”

Автор майстер-класу Ліна Лі.
*Майстер-клас створено спеціально для HMStudio, публікація без посилання на першоджерело заборонена!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...