Декоративна підставка. Майстер-клас

 Не обов’язково потрібно бути майстром зварювальної справи, щоб створити такий декор. Ми зробимо його з доступних кожному матеріалів.

Нам знадобиться:

Для початку нам потрібно відміряти однакової довжини відрізки паличок за допомогою лінійки та маркера. Ножем чи сікатором ріжемо палички на відрізки. Нам потрібно зробити 24 таких відрізки

За допомогою клею склеюємо відрізки у трикутники.

Після того, склеюємо по два трикутники разом, щоб була форма пісочного годинника. В нас вийде 4 однакові фігури. Склеюємо їх так, щоб вийшла чотирикутна фігура.

Щоб створити дно у такої фігури, можна приклеїти картонний квадрат з однієї сторони або так само, з дерев’яних паличок, відміряти 4 відрізки по 4 см і закріпити їх за допомогою клею. Можна на 4 кути приклеїти по намистині, тоді фігура буде вищою. Коли фігура завершена, починаємо фарбувати акриловою фарбою. Можна використовувати у аерозолі або в тюбику чи банці і наносити пензлем.

Наш декор готовий і виглядає, наче грубо спаяний метал. Можна його наповнювати різними гарними елементами, наприклад, квітами бузку чи сукулентами.

Автор майстер-класу Анна Маслова.

*Майстер-клас створений спецаільно для HMStudio, публікація без посилання на першоджерело заборонена!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Завантаження...

Комментарии

Залишити відповідь

You may also like...